Rreth Nesh

Rreth Hotel Chris ne Ksamil! Ne jemi krenar me hotelin tone pasi hoteli jone eshte nder me te vjeterit ne qytet dhe ofron sherbime apsolute ne akomodim, kuzhine dhe stafi jone eshte I gatshem per cdo kerkese nga klientet.