Bar Në Çati
Ushqim i freskët i detit

Tarracë

E vendosur në kulmin e hotelit, tarraca Mira Mare ju ofron një bukuri restoranti të perceptuar nga njerëz me përvojë. Kripa ka të bëjë me provën e kuzhinës mesdhetare dhe produkteve të detit. Me kuzhinën e tij të hapur, restoranti ynë paraqet një çati të dritës së dritës që fton klientët, me një stil të përbashkët shërbimi, dhe një ambient unik dupleks që ofron zona për ngrënie në natyrë, për të krijuar një atmosferë interaktive.
Misioni ynë është të nxisim një koncept revolucionar të restorantit duke tejkaluar pritjet e klientit në një dimension ku koha, ushqimi dhe pijet do të shijojnë më shumë. Kjo arrihet përmes punonjësve dhe një shërbimi me një qasje të shërbimit ndaj klientit, identike me filozofinë tonë të biznesit. Të gjithë anëtarët e menaxhmentit janë të kualifikuar siç duhet për pozicionin e tyre dhe si ekip ne jemi një grup njerëzish që janë të specializuar në këtë industri.